Het verhaal achter Flora Tea

Het verhaal achter Flora Tea

Welkom bij Flora-thee, waar we elke dag hard werken om de beste kwaliteit thee te produceren.

Ons assortiment Flora-thee ondergaat een arbeidsintensief productieproces, dat ongeveer 6 maanden per jaar per "lichting theebloemen" duurt. Maar we geloven dat dit harde werk en toewijding nodig is om de best mogelijke thee te leveren aan onze klanten.

Bij elk proces zijn ervaren theemeesters betrokken en wordt met de hand gewerkt om de kwaliteit te waarborgen. Achter de schermen zorgen om ervoor dat we onze kwaliteitsnormen kunnen handhaven en elk jaar de Great Taste Awards kunnen behalen.

Onze inspanningen worden erkend door kenners van over de hele wereld. Zo waren onze theebloemen gedurende een half jaar te vinden tijdens de VIP-diners en lunches in het Holland Paviljoen tijdens de World Expo in Dubai. Dit is een ongelooflijke prestatie voor ons en een erkenning van onze inzet voor het produceren van de best mogelijke thee.

We zijn trots op ons assortiment Flora-thee en hopen dat je onze passie en toewijding kunt proeven in elke kop die je drinkt. Of je nu op zoek bent naar een subtiele groene thee of een uitgesproken zwarte thee, wij hebben voor elk wat wils. Probeer ons assortiment vandaag nog en ontdek waarom Flora-thee een van de beste theeën ter wereld is!


 
 
Werkdagen voor 13.00 uur besteld zal dezelfde dag nog verzonden worden.
U ontvangt per mail de track en trace zodat u uw bestelling kunt volgen.