Over ons

Over ons

 
 

Welkom bij Flora Tea Europe!

Mijn naam is Joyce en ik ben de trotse eigenaar van ons bedrijf dat zich richt op hoogwaardige bloementhee. Onze theeën zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook een echte ervaring voor uw smaakpapillen.


Sinds 2021 werk ik samen met ons hoofdkantoor in Engeland en ben ik verantwoordelijk voor alle contacten buiten het Verenigd Koninkrijk. Of u nu een B2B-klant of een particuliere klant bent, elk gesprek geeft mij energie. Ik ben altijd blij om te horen hoe onze klanten genieten van onze bloementhee en hoe deze hun smaakervaring verrijken.


Bij Flora Tea draait alles om ervaring. Wij willen onze geweldige smaken en geuren van onze theebloemen met u delen, zodat u deze kunt ervaren en delen met uw klanten en gasten. Onze theebloemen voegen een speciale beleving toe in de horeca en dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Naast de theebloemen hebben we ook onze piramide theezakjes waarin onze losse thee prachtig is verpakt in een fijn zakje, waardoor de bijzondere smaken nog beter tot hun recht komen.


Onze bloementhee is gemaakt van alleen de beste ingrediënten en we zijn trots op de hoge kwaliteit die we bieden.
We weten zeker dat onze theeën zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw klanten en gasten.

Als u vragen heeft over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We staan ​​altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Bedankt voor uw interesse in Flora Tea Europe.

Vriendelijke groet, Joyce