Flora Tea Blog

Blog

De betoverende wereld van Flora Tea
19 mei 2023
 

Ontdek de Betoverende Wereld van Flora Tea:

Flora Tea neemt je mee op een unieke en betoverende thee-ervaring.

Met onze prachtige bloementheeën brengen we de schoonheid van bloemen en de verkwikkende smaak van thee samen.
In deze blog duiken we dieper in de wereld van Flora Tea en waarom hun bloementheeën zo speciaal zijn.


De Betovering van Bloementhee: Flora Tea staat bekend om zijn bloementhee, een prachtige combinatie van thee en echte bloemen. Elke theebol is met de hand gemaakt en bevat een geselecteerde bloem die zich opent in heet water.

Een unieke beleving in je theeglas.


De Smaakervaring: 
Elke slok is een verfrissend en verfijnde smaak. Of je nu kiest voor een jasmijnbloem, een

Lemon & Ginger thee van Flora Tea / Gember thee
04 maart 2023

Gember is een specerij die afkomstig is van de wortel van een vaste plant. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als culinair ingrediënt en ook als traditioneel geneesmiddel. Het komt oorspronkelijk uit Zuid-Azië en andere gebieden in de wereld.

Gember staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen, waaronder ontstekingsremmende eigenschappen en kan onder meer helpen de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Hier zijn enkele gezondheidsvoordelen van gemberthee:

1) Helpt spierpijn te verlichten: Gember bevat ontstekingsremmende verbindingen, gingerolen genaamd, die kunnen helpen bij het verminderen van zwelling, stijfheid en pijn in verband met pijnlijke spieren.

2) Vermindert misselijkheid: Gember helpt misselijkheid te
Theebloemen van Flora Tea
03 maart 2023

Theebloemen, ook wel bekend als bloeiende thee, zijn een bijzondere en mooie manier om van thee te genieten. Flora Tea is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van deze unieke thee, die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook een visueel spektakel biedt wanneer het water de thee begint te laten bloeien.

Theebloemen van Flora Tea worden gemaakt van de knoppen en bloemen van verschillende soorten theeplanten, zoals groene thee, witte thee en jasmijnthee. Deze worden zorgvuldig met de hand gebonden tot kleine bolletjes, die in het water tot leven komen als ze worden ondergedompeld.

Wanneer je een theebloem van Flora Tea in een glazen theepot plaatst en er heet water overheen giet, begint de magie te gebeuren. Langzaam aan begint de bloem zich te ontvouwen en t

Groene thee wat doet dat met je
28 februari 2023
Wat kan Groene thee voor jouw lichaam betekenen ;
Groene thee is een drankje dat wereldwijd bekend staat om zijn positieve effecten op de gezondheid. Het wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis plant en is rijk aan antioxidanten en andere voedingsstoffen die een aantal voordelen voor de gezondheid kunnen bieden. Hier zijn enkele van de positieve effecten van groene thee op de gezondheid: Verbetert de hersenfunctie: Groene thee bevat cafeïne en het aminozuur L-theanine, die samen kunnen helpen de hersenfunctie te verbeteren. Het kan de stemming verbeteren, de alertheid verhogen en de concentratie verbeteren. Kan helpen bij gewichtsverlies: Studies hebben aangetoond dat groene thee kan helpen bij gewichtsverlies en het verlagen van het lichaams