Flora Tea Theebloemen

Theebloemen


Flora Tea is trots om haar prachtige theebloemen aan te bieden, die een heerlijke en unieke theesmaak creëren die zeker indruk zal maken op elke theeliefhebber. Onze theebloemen worden met de grootste zorg gekweekt en met de hand geplukt om ervoor te zorgen dat elke bloem van de hoogste kwaliteit is. 
Onze theebloemen zijn gemaakt van hoogwaardige groene theebladeren en zijn zorgvuldig gebonden met verschillende bloemen zoals jasmijn, chrysanten en rozen, die een prachtig aroma en een heerlijke smaak aan de thee toevoegen. Wanneer de theebloem wordt overgoten met heet water, ontvouwen de bladeren zich tot een prachtige bloem, waardoor een visueel verbluffende ervaring ontstaat.

Bij Flora Tea zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze theebloemen worden gekweekt zonder gebruik te maken van schadelijke pesticiden of herbiciden, waardoor we een gezonde en duurzame productie garanderen. Dus als je op zoek bent naar een unieke en heerlijke theesmaak, probeer dan eens onze prachtige theebloemen van Flora Tea. Je zult niet teleurgesteld zijn in de smaak en het visuele spektakel dat deze bloemen bieden, en je kunt er gerust op zijn dat je een gezonde en duurzame keuze maakt.
Sorteer op:
 


InStock 8.95


InStock 8.95


InStock 8.95


InStock 8.95


InStock 8.95


InStock 2.95